Heb je echt even zin om te lachen? Dan heb ik hier een lijst van films die me minstens deden grijnzen. Wat humor betreft is het lastig om een algemene lijst te maken, omdat iedereen iets anders leuk vindt om te lachen. Sommige films worden op MyPrime dan ook aangeduid als komedie, maar ik kan er dan niet echt om lachen. Om de onderstaande films dus wel.

Superhero Movie

Een aardige parodie op allerlei superheldenfilms. Met Leslie Nielsen. Tot december 2016 te zien op Ziggo.

Tenacious D. in The Pick of History

Met Jack Black en Kyle Gass. Wervelend verhaal van een band, van twee personen, die een magische gitaarpick willen bemachtigen. Opschieten! Tot eind juni van dit jaar te zien op MyPrime.

Be kind, Rewind

Ook met Jack Black, maar dan het verhaal over een kleine videowinkel die een bijzondere oplossing vindt als alle banden gewist zijn. Dan maak je toch gewoon zelf een film? Tot maart 2017 te zien bij MyPrime.

St. Trinians

Engelse komedie over een anarchistische meisjesschool, die op het punt staat gesloten te worden. Maar de leerlingen hebben een plan. Tot december 2016 te zien bij Ziggo.

Intermission

Crimi-komedie over een jongen die overal in wordt meegesleept, alleen maar omdat hij de liefde van zijn leven wil terugwinnen. Tot december 2016 te zien bij Ziggo MyPrime.

Youth in Revolt

Coming-of-age comedy, ook al over een jongen die wat inschattingsfouten maakt in verband met een meisje. Haar ouders zijn superstreng, maar toch doet hij een poging.Tot maart 2017 te zien bij MyPrime.

Scary Movie

Parodie op … horror films. Niet één van mijn favorieten, maar er zijn legio mensen die dit enorm leuk vinden. Maar wel opschieten, want de films zijn tot eind juni te zien bij MyPrime.

th_confessionsConfessions of a Dangerous Mind

Laatste kans! Ik heb genoten van deze film en als je wilt weten waarom, moet je echt mijn bespreking even verder lezen. Sam Rockwell speelt hierin een geweldigge rol, van iemand die misschien feit en fictie nogal door elkaar haalt. Te zien tot het einde van deze maand juni op MyPrime. Wie weet verlengt Ziggo de film nog…

th_kickassKick-Ass

Nog een superheldenfilm maar dan anders. Wat als een jongen besluit om op een dag als superheld over straat te gaan? Tot maart 2017 te zien bij MyPrime.

Frankenweenie

Grappige film, ook voor iets jonger. Jongetje houdt van hond, hond gaat dood, jongetje probeert als Frankenstein het hondje weer levend te krijgen. Tot maart 2017 te zien bij Ziggo.