Welkom bij Films en Series Gezien.

Op films.daenelia.com hadden we een goedlopende site over films die we gezien hadden. De bedoeling was dat die site voor een klein groepje bekenden was. Maar al snel kregen we meer bezoekers dan gepland, die met name op zoek waren naar de beste films op Ziggo MyPrime. Omdat ik op Films Gezien op daenelia.com weer Engelstalige reviews wilde gaan schrijven, besloot ik om de site naar mijn Nederlandse domein te verhuizen. Nu we ook Netflix hebben, leek het me een goed plan een overzicht te maken van onze persoonlijke tips voor films en tv series.

Ben je dus op zoek naar de leukste films en series, dan kun je hier mijn uitgebreide (maar spoiler-vrije) besprekingen lezen. Voor meer informatie over mij kun je hier terecht. En klik hier voor meer over Films en Series Gezien de site, en de regeltjes op deze website.