Films en Series Gezien

Persoonlijke film en tv serie tips

Charlie’s Angels: Full Throttle

Charlie’s Angels: Full Throttle is het vervolg op Charlie’s Angels. Het gaat dus weer over de drie Angels, de drie privé detectives van Charlie’s detective-agentschap. En ze moeten weer een zaak oplossen. En ze mogen weer in leuke outfits rondrennen. Het is een leuke dwaze film, die nergens serieus te nemen is en dat hoeft ook niet. Het is wel een film met een hoog vrouwengegiechel-gehalte en niet alle mannen kunnen daar tegen. Dus die willen misschien even oordopjes in doen zodat ze wel naar de eye candy van de drie dames kunnen kijken.

Samenvatting van Charlie’s Angels: Full Throttle

Charlie heeft de meiden nodig om twee ringen terug te vinden die gestolen zijn. De ringen kunnen worden gebruikt om bestanden te ontsluiten met namen van mensen die in het getuigen-beschermings-programma zitten. Veel criminele organisaties willen die bestanden, zodat ze verraders en getuigen kunnen vermoorden. De Angel Dylan zat ook in dat programma, en is bang dat haar ex-vriendje haar nu kan vinden. Het is dus heel persoonlijk voor de drie Angels.

Voor wie is deze film

Voor mensen die van een beetje dwaze en flauwe films houden. Maar dan leuke dwaze en flauwe films. Jammer dat Bill Murray er niet meer inzat, maar het is toch wel een leuke gekke film.

Genre – Actie en komedie. Deze film krijgt wel de juiste genres toegewezen.

Kijkwijzer 12+

Mijn mening over Charlie’s Angels: Full Throttle

Helemaal serieus moet je de film niet nemen. Maar het is een kleurrijke, vrolijke film, met veel leuke cameo’s: scenes waarin een beroemdheid ineens opduikt. Zoals de zangeres Pink, de Princess Leia (Carrie Fischer is de non) en John Cleese. Het is geen ingewikkelde film. het verhaal dient alleen maar om de meiden in leuke kostuums te hijsen en gek te laten doen, en dat is op zijn tijd best leuk. Was de eerste film beter? Ik weet het niet. Misschien wel.

« »

© 2018 Films en Series Gezien. Thema door Anders Norén.