Films en Series Gezien

Persoonlijke film en tv serie tips

MyPrime top films die we in de kast hebben staan

Het is altijd leuk als ik zie dat een bepaalde film die we in de kast hebben staan ook te zien is via MyPrime. Dat is toch wel een teken dat die film echt leuk genoeg was om aan te schaffen, dus waarom zou je hem dan niet ‘gratis’kijken als het in je pakket zit? Hier een lijstje van 10 top films die we dus zelf in de kast hebben staan.

th_9

9 is een animatiefilm, over een post-apocalytische wereld waarin kleine mini-robotjes rondlopen. Met stemmen van Elijah Wood en Christopher Plummer. Hoewel dit een animatie-film is, is het geen echte kinderfilm. Leuk vanaf een jaar of twin. Nog tot maart 2017 te zien bij Ziggo.

th_hellboyHellboy

Eén van mijn favoriete films, gek genoeg, en gebaseerd op een comic die ik nooit gelezen heb. Hellboy vertelt het verhaal van een demon uit een andere dimensie die de deur kan ontsluiten tussen dimensies. En iemand wil daar natuurlijk misbruik van maken! Nog tot november dit jaar bij Ziggo te zien.

th_kickassKick-ass

Een net iets andere superheldenfilm. Een doodnormale jongen wil eigenlijk gewoon indruk maken op een meisje. Als superheld verkleed hoopt hij haar aandacht te trekken. Hij is niet de enige die zich een superheld waant. Tot maart 2017 bij Ziggo.

th_lustcautionLust, Caution

Lange, romantische en dramatische film over een jong meisje dat een Japanse collaborateur moet ontmaskeren. Ze doet dat door zijn geliefde te worden. Maar het is gevaarlijk, voor haar gezondheid maar ook haar hart. Want hoe lang kun je net doen alsof je verliefd bent, voordat je het ook echt bent? Nog tot maart 2017 bij Ziggo.

Merchant of Venice

Een verfilming van het toneelstuk van Shakespeare, met Al Pacino. En hij doet het niet slecht.  Te zien tot december 2016 bij Ziggo.

The Mist

Griezelfilm naar een verhaal van Stephen King. Mysterieuze mist houdt een groep mensen gevangen in een supermarkt. Tot december dit jaar te zien bij Ziggo,

Oorlogswinter

Oorlogswinter - Films GezienNaar het boek van Jan Terlouw, over een 14 jarige jongen die in de Tweede Wereldoorlog een Engelse piloot redt. Hij wil zo graag heldhaftig zijn, en bij het verzet horen. Maar er is meer aan de hand dan hij weet. Tot december dit jaar te zien bij Ziggo.

[Rec]

Griezelfilm die we nog niet gezien hebben. Een journalist en cameraman stuitten tijdens een rapportage op enge zombies. Tot december dit jaar te zien bij Ziggo.

l_kin_shawshankThe Shawshank Redemption

Alweer een Stephen King verhaal, maar dan niet over griezels. Man wordt veroordeeld voor de moord op zijn vrouw en komt in de gevangenis terecht. In de gevangenis gelden hele andere regels. Al snel wordt duidelijk dat deze man heel anders is dan de anderen. Nog tot einde van dit jaar bij Ziggo.

Thank you for Smoking

Film over lobbyisten van de tabaksindustrie, drankhandelaren en wapens. Deze mensen moeten recht praten wat krom is, om hun producten zo positief mogelijk uit te lichten. Nog een jaartje te zien, tot maart 2017 Ziggo.

 

« »

© 2018 Films en Series Gezien. Thema door Anders Norén.