Films en Series gezien

Oops? Waar zijn de film reviews gebleven?

Geen paniek. Ik ben bezig met de site opnieuw in te richten. Alle film reviews en lijstjes met film tips heb ik hierom weggehaald. De laatste review was van 2016! Maar ik heb er weer zin in om opnieuw te beginnen. Het afgelopen jaar heb ik veel films en series gezien, maar geen reviews geschreven. Dat was ook wel even lekker, maar soms zie ik juweeltjes waarvan ik denk: daar moet ik toch iets over zeggen. En de oude reviews dan?

Reviews van Films Gezien

De oude reviews van deze site en de oude site op mijn Daenelia.com domein zullen vast wel terugkomen in een bijgewerkte versie. We zitten nu in een tijd waarin er meer ruimte is voor oudere films, denk ik. Dat vind ik ook interessant. Juist omdat door streaming meer content beschikbaar is voor een grotere groep kijkers, is het soms moeilijk zoeken naar films en series die helemaal bij jou passen. Dus ook mijn oudere reviews zullen vast wel in een vorm terugkomen op de site.

Daenelia’s afwezigheid

Op een persoonlijk vlak ben je misschien wel benieuwd wat ik in 2017 dan wel gedaan heb. Online: vrij weinig. 2017 was niet zo’n spannend jaar voor mij. In 2018 heb ik echter mijn online activiteiten weer opgepakt. Ik ben weer gaan spelen met HTML en CSS, maar ik heb ook dingen opgepakt als JavaScript en Ruby (en zelfs Python, maar daar moet ik nog eens extra tijd aan besteden). Een heel jaar zonder websites bouwen was … raar. Want ik heb dat altijd gedaan, in mijn vrije tijd. En ik heb dan ook besloten dat ik het ook professioneel kan gaan aanpakken.

Voor Films en Series Gezien richt ik me echter op de content en niet op het zelf designen en bouwen. Gewoon een lekker standaard theme-pje is prima voor nu! Juist omdat ik front en backend doe, vind ik het wel ontspannend om voor mijn hobby-project het makkelijk te houden. Voorlopig dus even om mijn film-ei kwijt te kunnen.

Wat kun je verwachten?

Ik ben een kind van de jaren 70, dus voor de leeftijdscategorie van 35-45 jaar schrijf ik vast soms nostalgische dingen. Maar als tiener (of young adult, whatever) keek ik ook veel films uit de jaren 30 en 40. Ik weet dus dat je leeftijd weinig zegt over wat je leuk zou moeten vinden. Zelf hou ik van veel verschillende genres en geef ik meer om hoe een verhaal verteld wordt dan wat voor soort film het is. Hoewel ik best blockbusters kijk, heb ik een grote liefde voor underdogs films, of indie-films, of films die zo niche zijn dat het moeilijk is om een publiek te vinden.

Ik hoop je dus te kunnen verrassen met films en series waar je nog nooit van gehoord hebt. Of dat je ineens een review ziet van een film waar je vrienden nog nooit van gehoord hebben, maar die jij geweldig vindt. Dus als je uit je comfort zone wilt stappen wat betreft de series en films die je normaal kijkt: hier vind je tips.

Frequentie van film reviews

Voorlopig plaats ik om de dag een nieuwe blogpost met een review. Dat kan ik voorlopig wel volhouden, zeker met de oude reviews achter de hand. Hopelijk heb jij net zoveel plezier met het bezoek aan de site als ik heb met het maken er van. Film reviews schrijven kan zo ontspannend zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *