Over Films Gezien

Wat is Films en Series Gezien?

Films Gezien is een persoonlijke website waar Daenelia bijhoudt welke films zij heeft gezien in de bioscoop, op disc of via een van de streaming diensten.

Films en Series Gezien begon ooit op mijn website films.daenelia.com. Daar hield ik bij welke films we gezien hadden, en welke films we nog wilden zien. Films Gezien was oorspronkelijk bedoeld voor een klein groepje mensen. Toen ik films ging bespreken die specifiek op Ziggo’s gratis dienst MyPrime – Horizon te zien waren (nu Ziggo On Demand), kwamen er ineens veel ‘onbekende’ bezoekers. Op dit moment is er nog steeds een redelijk aantal bezoekers die buiten mijn kennissenkring vallen, maar wil ik toch weer terug naar een wat persoonlijkere site. Op films.daenelia.com zal ik in het vervolg Engelstalige reviews schrijven, die iets dieper gaan, omdat ik dat mis.

Omdat ik ook al een blog onderhoud op www.tuxedocat.nl zal ik op Films Gezien voorlopig alleen een bericht publiceren op vrijdag.

Wie onderhoudt deze site?

De website Films Gezien wordt onderhouden door Daenelia. Via het contactformulier kan er contact worden opgenomen.

Onafhankelijk

Deze website bevat geen gesponsorde content en is een onafhankelijk project van Daenelia. Zij houdt bij welke films zij gezien heeft, die de moeite waard zijn om te kijken.